Çarşamba Anadolu Lisesi

Vizyon: Çağın teknolojisi ile donatılmış bir okul. Öğrenci, öğretmen ve idaresi ile Avrupa mükemmellik modelini yakalamış bir okul. Mezun olan bütün öğrencileri gidecekleri yüksek öğrenimde başarılı olan bir okul. Mezun olan bütün öğrencileri, işe yerleştirmiş bir okul. Bütün öğrencilerini bilgi teknolojisi ile donatılan bir okul. Bilim teknolojinin farkında olan değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değerlere sahip, kendine güvenen katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmek.

Misyon: Öğrencilerimizin: Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini; Bilgili, becerikli, öz güvenli olmalarını; Çevreleri ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini; Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini; Liderlik özelliklerinin yanında işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktadır.

Başarılar: SPORTİF FAALİYETLER DE İLÇE 1.LİK, 2.LİK 3.LÜK TÜM FAALİYETLERE KATILIM SAGLANMAKTA

Saatler: sabah: 08:30-12:30 öğle: 13:20-15:40
Yabancı Dil: İNGİLİZCE, ALMANCA
Servis Bilgisi: OKULUMUZA İLÇE İÇİ SAMSUN MERKEZ KÖYLER VE DİGER İLÇELERDEN SERVİS İMKANI BULUNMAKTADIR
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 91.96-98.00
Okulun Sınav Başarı Durumu: 232,000 TAMAMI AYT YE GİRME HAKKI KAZANIYOR AYT SONUCU BİR ÜST ÖGRENİME YERLESME HAKKI KAZANMAKTA İKİNCİ YIL TAMAMI YERLESMEKTE
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: % 35
Sportif Etkinlikler: OKULUMUZ İLÇE GENELİ İL GENELİ ULUSAL MÜSABAKALARA KATILMAKTADIR
Bilimsel Etkinlikler: OKULUMUZDA BİLİM SENLİGİ BİLİM FUARI DÜZENLENMEKTE
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK PROJE YARISMALARINA KATILIM SAGLANMAKTA OKULUMUZDA KİTAP OKUMA YARISMASI (OKUL,İLÇE, İL VE ORTA KARADENİZ BÖLGESİ KATILIMLI) DÜZENLENMEKTE
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: HER YIL 7 ÖGRETMENİMİZ YURT DISI KÜLTÜR GEZİSİNE KATILMAKTADIR
Diğer Hususlar: OKUL İÇİ SPORTİF KÜLTÜREL ETKİNLİKLER DÜZENLENMEKTEDİR

WEB - https://carsambaanadolu.meb.k12.tr

Adres - YUKARI DONURLU MAH. ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ HASAN KAVUZ CAD. ÇARŞAMBA ANADOLU LİSESİ BLOK NO 1C İÇ KAPI NO 1 ÇARŞAMBA / SAMSUN

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM - PANSİYONLU

Yerleşim Yeri - Yukarı Donurlu Mahallesi Şehit Uzman Çavuş Hasan KAVUZ Cad. No1/C 55500 ÇARŞAMBA/SAMSUN

Ulaşım SÜREKLİ OKULUMUZA ULAŞIM İMKANI VARDIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNE 3KM UZAKLIKTA OLUP, OKULUMUZ KIZ PANSİYONU İLÇE MERKEZİNDE HİZMET VERMEKTEDİR.