SOSYAL SORUMLULUK PROGRAMI

Sosyal Sorumluluk Programı kapsamında sınıf öğretmenleri ve kulüp danışman öğretmenlerinin yapacakları iş ve işlemlerde kullanılacak evraklara aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.

BİLGİ NOTU:

Bilgi notunu indirmek için TIKLAYINIZ

YÖNERGE:

Sosyal Sorumluluk Programı Yönergesini indirmek için TIKLAYINIZ

UYGULAMA ALANLARI

Sosyal Sorumluluk Programı uygulama alanı ve örnekleri için TIKLAYINIZ

EK-2 İÇİN ETKİNLİK, GÖREV ve PROJE ÖRNEKLERİ

Sosyal Sorumluluk Programı için EK-2 ETKİNLİK örneğini indirmek için TIKLAYINIZ

Sosyal Sorumluluk Programı için EK-2 GÖREV örneğini indirmek için TIKLAYINIZ

Sosyal Sorumluluk Programı için EK-2 PROJE örneğini indirmek için TIKLAYINIZ

EKLERİN BOŞ HALLERİ:

EK-1 için TIKLAYINIZ (Etkinlik başlangıcında doldurululur, Okul Koordinatörü (Okul Müdürü) ne sunulur.

EK-2 için TIKLAYINIZ (Okul Koordinatörü Ek-1 başvurusuna onay verirse, Ek-2 doldurulularak, onaylatıldıktan sonra çalışma başlatılır)

EK-3 için TIKLAYINIZ (Çalışmalarda yer alan öğrencilerin değerlendirilmesi)

EK-4 için TIKLAYINIZ (Sonuçlandırma formu tüm çalışmalar bittiğinde doldurulur, sonrasında sosyal kulüpler modülüne veriler işlenir)

EK-7 için TIKLAYINIZ (Çalışmalara katıalcak öğrenciler için veli izin dilekçesi)